This Page

has been moved to new address

Casa noua

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Casa noua

duminică, 15 mai 2011

Casa noua

Asta e mai mult un anunt, decat un articol.
Avand in vedere plasarea unor linkuri din acest blog in diverse comunitati - Fain, Bundecitit si altele -, deasemenea luand in calcul habarnismul meu, voi mai astepta ceva vreme cu inserarea redirectului catre noua locatie a blogului.
http://standdowncafe.wordpress.com/
Astfel se ivesc noi oportunitati
1. Cei care ma au in blogroll si nu stiau cum sa scape, acu e momentul - va prefaceti ca nu vedeti anuntul si stergeti adresa de blogspot pentru ca nu mai scriu nimic.
2. Cei care ma au in blogroll si le-am rapit macar un zambet decand ne stim sunt rugati sa schimbe adresa veche cu aceasta http://standdowncafe.wordpress.com/.
3. Cei care ma urmaresc prin alte metode comuniste cum ar fi google friend connect, ori prin metode capitalise RSS sunt invitati sa se aboneze.
4. Pentru cei ce au reclama pe acest blog, ii anunt ca vom reinnoi contractele.
5. Pentru cei ce isi doreau reclama pe acest blog si i-am refuzat pentru ca stricau imaginea...refuzul e valabil in continuare.
6. Pentru cei doi care au informat gresit populatia despre adevaratul conducator de organizatie, prin acest articol mincinos si defaimator - va informez ca in curand voi arata documente comproMitzatoare, ce vor inversa ierarhiile.
7. Atat am avut de spus.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire