This Page

has been moved to new address

A disparut oricine

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: A disparut oricine

joi, 5 mai 2011

A disparut oricine

Exista in jurul nostru expresii care incet incet dispar. Nu pentru ca nu are cine sa le foloseasca, ci pentru ca nu prea mai au valoare. Incep anumite lucruri sa se schimbe...si atunci expresiile lor nu mai au valoare.

Eu va anunt ca a disparut oricine. In  preajma mea, oricine a disparut.
Treburile nu le mai poate face oricine pentru ca, se pare, in sfarsit stacheta se ridica. Oricine incepe sa dea rateuri si incet incet ii face loc lu' cineva. Din acest moment e cazul ca o treaba anume sa fie facuta de cineva, nu de oricine.

La fel a disparut si alt oricine. Oricine poate cumpara asa ceva.
Si acest orcine a disparut. Nu mai poate cumpara oricine orice...asta e cam trist. Si asta pentru ca din pacate inca nu suntem condusi de cineva...ci suntem condusi de oricine.

O seara buna

Etichete: ,

3 comentarii:

La 5 mai 2011 la 22:08 , Anonymous FaraNume a spus...

eheeeeiiiii dragule staijos...tiu sa te contrazic...nu ne conduce....oricine ci ne conduce chiar cineva. acel cineva ales de....oricine.
cat despre nu oricine poate cumpara....capitalismul vine cu defecte. nicaieri nu oricine poate cumpara fie ca-i vorba despre partea de jos a categoriei orice.

 
La 5 mai 2011 la 22:22 , Anonymous Pato Basil a spus...

oricine iti multumeste!

 
La 6 mai 2011 la 11:03 , Anonymous MeetTheSun a spus...

Interesanta si fina observatia, mai ales ca la noi "cineva" implica si respectul, iar respectul pentru oameni in general si pentru cei "alesi" in particular nu este una dintre calitatile romanului...

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire