This Page

has been moved to new address

Panoul publicitar

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Panoul publicitar

marți, 3 mai 2011

Panoul publicitar

Uite frec netu' si dau din blog in blog de articole despre panoul cu bebelusul marcat ca fiind homosexual.
Uite eu nu o sa pun poza. De ce nu pun poza? Pentru ca mi se pare o abjectie. Pentru ca indiferent ce imi spune orice ONG eu voi spune ca a fi homosexual e o boala.

Ca e boala fizica sau psihica nu mai pot decide si nici nu ma intereseza. Dar e o boala. Anatomic privind subiectul este o anomalie - curu' e construit cu sens unic. Doar sa iasa nu sa intre. Asta despre barbati.

Despre femei, sa nu negati niciunu, ca va plac scenele de fetite jucandu-se...treaba e ca aceasta categorie nu deranjeaza. Nici macar pe femei. Ba mai mult categoria e cultivata, si promovata destul de agresiv.
Daca arati un film strict cu femei unui barbat, ori unei femei...se vor uita. Daca le arati un film cu barbati ... se vor oripila. Nu stiu daca e cineva sa ma contrazica.
Am fost sa pun un pahar de ceva sa beau, scuzati pauza.


Treaba e simpla pentru mine - nu am nimic cu acesti oameni. Sa traiasca linistiti, sa se insoare, marite dar totul are o limita. Pana la urma nici nu ma voi lupta sa ii conving ca sunt bolnavi, sau ca nu e bine ce fac...dar hai sa nu imi invadati viata cu abjectii, incercad voi sa ma convingeti pe mine ca sunteti la fel de normali ca mine. Fals. Sunteti anomalii. Anomalie e ceva deviat de la normal. Daca vreti sa va convingeti singuri ca sunteti normali va rog..dar nu imi invadati viata cu asa ceva.

Va cereti drepturile pe strazi prezentandu-va ca niste obiecte interutilizabile...ei bine dreptul meu de a nu vedea asa ceva unde e? Eu daca cer sa nu va vad sunt considerat homofob, sunt acuzat ca fac discriminari. Dar de ce ?

Etichete: , , ,

4 comentarii:

La 3 mai 2011 la 23:24 , Anonymous FaraNume a spus...

dom'le nu ti-ar fi rusine sa gandeti in asaemenea fel despre alti oameni, ca pana la urma si ei sunt creatia aceluiasi Tata. nu te gandeti ca au si ei un suflet? ca ...dar nu mai zic...ce sa mai zic....:):)
ma rog,serios vorbind acum, poate ca este o boala, sau poate ca nu este decat o alegere facuta in baza unui rationament care pe mine,incuiat fiind, ma depaseste.Nu sunt adeptul tiparelor si al uniformitatii desavarsite,nu ma incanta multe din comportamentele considerate corecte de catre societate insa oarece limite sociale universal recunoscute ca fiind acceptabile am parere ca trebuiesc respectate iar ei....nu se incadreaza in acest tipar. nu am prea multe impotriva celor care sunt discreti care-si vad de viata lor. pe de alta parte cei ostentativi, cei care isi doresc sa IMITE o familie cerandu-si dreptul la ADOPTIE cei care doresc casatoria, cei gen Naomi nu numai ca imi provoaca sila insa ma si revolta. NU ESTI NORMAL! pricepe, in ma-ta, treaba asta si INVATA SA TRAIESTI DECENT cu asta. nu faci decat sa te minti ca esti normal nu faci decat sa IMITI normalitatea intr-un mod dezgustator. ma opresc pentru ca ma ia valul...

 
La 3 mai 2011 la 23:33 , Blogger Standdowncafe a spus...

Dar te rog...lasa-te purtat de val... E corect ce zici.

 
La 3 mai 2011 la 23:34 , Blogger Doxatul Dex a spus...

Ma, nici eu nu ma consider normal, din alte motive, nu ca mi-ar place barbatii. Eu unul n-am nimic cu oamenii astia, e si contraproductiv sa ai ceva cu ei, sunt pe planeta asta de atat de multa vreme ca mi-e greu sa cred ca o sa dispara, sau sa se "vindece".
Astea fiind spuse paradele gay sunt penibile, si inca un semn ca si ei se considera anormali, din pacate. Adica o parada pentru iubitorii de sani n-are rost, ca ar veni toata lumea, deci daca faci parada e ceva in neregula pe undeva.

 
La 5 mai 2011 la 23:40 , Anonymous Anonim a spus...

Oh, deci panoul m-a deranjat din simplul motiv ca au asociat imaginea unui bebel cu o astfel de chestiune ce implica (si) sexualitate.
Sa stii ca m-am intrebat la modul serios de ce imaginea femeilor este acceptata social din acest punct de vedere, oarecum, comparativ cu cea a barbatilor. Probabil deoarece cand spui ,,femeie", ai deja in minte un anume prototip, ce include printre altele afectiunea, senzualitatea. Femeia e construita in asa fel incat sa ofere afectiune unui probabil copil, indiferent de sexul lui. Asadar, asocierea asta face chiar placuta imaginea a doua femei ce ,,se iubesc" (nu doar erotic, ci erotico-afectiv). Nu stiu daca are sens ce am spus :P
Adoptiile ma sperie sincer, in cazul homosexualilor. Oamenii astia nu sunt constienti cat de influentabili, vulnerabili si sensibili sunt copilutii...

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire