This Page

has been moved to new address

Printul

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Printul

luni, 28 martie 2011

Printul

Probabil il stiti pe extra talentatul fotbalist Cristea. Cel poreclit...Printul. Daca nu il stiti, va mai dau un detaliu - este iubitul celei mai tunate si plastifiate femei mondene Bianca BuzeDePlastilina.

E...eu am o nedumerire. De unde si pana unde Print? Care sunt asemanarile intre cocalarul de Bucuresti si un Print? Pentru ca individul este un cocalar de Bucuresti.
Ia sa vedem...are cioc la fel ca un print ? Are cal alb?  E maica-sa regina? Zace prin cluburi mai mult decat restul? Poarta noaptea  ochelari de soare? Il duce mintea cat pe un porumbel chior? Are multe vitejii d'astea la activ?
Pai Printul tre' sa fie ceva frumos, ceva ce inspira mult frumos fetelor. Voua fetelor ce va inspira Cristea cand il vedeti? Un print?...mie imi inspira un cocalar ce scupa seminte pe geamul masinii, asculta manele pana la refuz, se uita la capatos sa vada daca nu cumva Bianca il insala in direct cu Bote...
Eu as vrea sa dispara astfel de personaje. Imi doresc personaje mondene de calitate. NIci macar barfele mondene nu suntem in stare sa le avem de calitate?

Etichete: ,

9 comentarii:

La 28 martie 2011 la 23:20 , Blogger Doxatul Dex a spus...

Nu stiu cine e Cristea si ma bucur, dar e fotbalist si deci cocalar. QED!

P.S. Mie de ce imi apare articolul tau de 2 ori cand il deschid? A?

 
La 29 martie 2011 la 01:08 , Blogger iri a spus...

vaaaai s-au combinat astia 2?:)) pai bianca lui cristea nu suna asa de bine :-? si asta nu era cu alta para...fata la fel de talentoasa? bai ce schimbari de situatie:))

 
La 29 martie 2011 la 01:52 , Anonymous Anonim a spus...

O poza ar fi fost utila, dar nu-i nimic. Sunt prietena buna cu gugal in ultima perioada, ma lasa si sa ii pocesc numele.
Deci, analizand atent fotografiile internautice cu personajul de poveste, nu pot spune ca imi inspira neaparat imaginea tipica de cocalar rumegator, manelar si badaran. In schimb, imi inspira un mare NIMIC. Gen, are privirea goala si tampa. Ar avea potential de barbat fain, dar imi pare gol. Nu imi place sa imi fac pareri preconcepute despre oameni, dar e un minus evident faptul ca s-a cuplat cu Bianca lu' Bote, care nici acum nu mi-e clar cum arata :)

 
La 29 martie 2011 la 08:58 , Blogger Standdowncafe a spus...

Dox...eu te banuiesc de prea mult sange in alcool de vezi dublu post :)
Serios vorbind, asa patesc si eu cand deschid de pe telefon blogul.

 
La 29 martie 2011 la 09:00 , Blogger Standdowncafe a spus...

Iri, bine ai venit pe la noi.
Cat despre alta para...fata...piti...cred ca e in categoria celor despre care nu stim, si nu vrem sa stim cu cine umbla :)

 
La 29 martie 2011 la 09:01 , Blogger Standdowncafe a spus...

Color o poza cu individul la mine pe blog... nu cred. Iar despre tunata lumii nici nu se pune problema.
Iti spun doar ca fata s-a lansat la Pagina 5 din libertatea :)
Pe atunci nu era tunata.

 
La 29 martie 2011 la 11:54 , Blogger coeur de pluie a spus...

Pai poate pentru multe din fetele de azi, el este un print.Calul s-a transformat in masina de lux, muzica la harpa in manele iar pantoful de aur in multe genti si haine de mareee firma.Nu cred ca basmele mai corespund vremurilor noastre.

 
La 29 martie 2011 la 12:54 , Anonymous Anonim a spus...

well, daca persoana de care este vorba este aceiasi cu ma gandesc eu. scuzeee, dar eu as avea un alt termen pt el ;)) asshole, jerk, freak, bitch with a dick, cocky si alte epitete dragute

 
La 29 martie 2011 la 12:55 , Anonymous Anonim a spus...

# aceiasi cu persoana la care ma gandesc eu

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire