This Page

has been moved to new address

Emisiuni tv

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Emisiuni tv

duminică, 20 martie 2011

Emisiuni tv

Ba eu unu m-am saturat de emisiunile "mondene". Or'unde dau din telecomanda dau de happy hour sau acces direct sau mai stiu eu ce alte OTVisme. Pentru ca astea sunt OTVisme. O sa imi spuna toti ca "Ce ba ai telecomanda poti schimba"
Pai asta e problema mea..ca ori unde schimb dau de asa ceva sauori stiri cu violuri si crime sau cu prosti adusi la TV si facuti vedete - exemple muuuulte - retardatu' ala cu toate fetele sa vina la mine, apoi cocalarul din ferentexas care ori e smecher ori nu mai e, Fernando de la dracu'n praznic...
Si daca nu sunt aceste emisiuni sunt emisiunile cu prezentatori ce mai nou au nevoie de asistente. Asistente bineinteles siliconate, botoxate dar retarde. Si cu cat sunt mai multe asistente d'astea intr-o emisiune cu atat mai buna...cica.
O sa veniti iar sa ziceti pai asta vrea publicul...asta se vinde.
E sa va zic o noutate. Eu sunt publicul si nu asta vreau. Vrau emisiuni de umor...dar nu mai vreau umor gen vacanta mare. Acum exista trasnitii vietii iar divertisul s-a mahalagit. Nu ii mai vreau. Si da eu sunt publicul. Eu care am IQ peste medie, eu care nu confund Sephora cu un mucegai, eu care apreciez un stand up comedy adevarat, care totusim mai cred ca a citi o carte tiparita e mai placut decat a citi un articol pe net pentru ca senzatia de a adormi cu cartea in brate nu se compara cu nici o lectura online care iti distruge ochii...eu, publicul vostru vreau emisiuni de calitate. Indiferent de subiect ar sa fie de calitate.
Va numiti jurnalisti - daca scoatem din scena aceste accesorii de care va folositi pentru emisiuni sunteti zero barat, nu faceti nici o virgula de rating.
Va intreb cine a vazut de curand o emisiune cu, si despre ei.

Etichete: ,

6 comentarii:

La 20 martie 2011 la 19:59 , Anonymous Anonim a spus...

Sunt mare admiratoare a trupei IRIS, asa ca apreciez articolul tau. :)

 
La 21 martie 2011 la 01:23 , Anonymous FaraNume a spus...

1. pentru a putea raspunde la intrebare defineste notiunea "de curand"ca timpu-i tare relativ raportat la cum il percepem:) :)
2. ma telespectatorule. ma revino-ti! cum adeca nu-ti place? pai bine dom'le este frumos? adica...romanul s-a transformat intr-un taran manelist obosit admirator de tate si cretini? nuuuuuu!!!!nu cred asa ceva nici piscat cu ceara! :):):)
serios vorbind....calitatea-i dictata de majoritate...aici este problema ta,a mea si a altor cativa...suntem minoritari.

 
La 21 martie 2011 la 16:49 , Anonymous Anonim a spus...

Uite de ce nu mai vizionez cutia numita tv, si cand o fac din greseala, doar aberatii vad.
Stiu!! Am putea face o mini revolutie!!!

 
La 21 martie 2011 la 19:02 , Anonymous FaraNume a spus...

Colorbliss ...la fel de bine am putea face....clatite...cam acelasi efect l-ar avea actiunea:)

 
La 21 martie 2011 la 19:06 , Anonymous Anonim a spus...

Te contrazic! In primul caz, am da jos cateva kg, in al doilea, ne-am imbuiba cu dulceata :))

 
La 22 martie 2011 la 10:50 , Blogger Doxatul Dex a spus...

Din pacate reclamele influenteaza mult mai usor prostii, asa ca aia trebuie sa stea in fata televizorului nu tu, ca tu nu o sa cumperi o chinezarie de TV cu 12 milioane mai scump, pe credit pe 10 ani, pentru ca ai vazut o reclama cu tzatze.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire