This Page

has been moved to new address

1 Martie

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: 1 Martie

marți, 1 martie 2011

1 Martie

Inca nu sunt refacut complet...daca e sa fiu sincer nici nu simt ca ma voi reface complet curand. In fine.
Azi e 1 martie, a fost. Zi care imi e draga. Aduc flori sotiei, Mariei si mamei. Dar pe langa aceasta placere intervine o frustrare...sa ii zicem frustrare.
De ce trebuie sa fac la fel cu colegele de la munca? Sunt multe. Prea multe. Si sunt doua variante.
Prima : Ma hotarasc sa le dau martisor la toate. In acest caz mai mult ca sigur la numaratoare uit una sau doua. Nu le uit p'alea care nu le suport. Alea nu am cum sa le uit ca imi stau pe creier ca niste pitici mici si rosii. Sigur voi uita doua care totusi imi erau dragi. E in cazul asta se intampla urmatorul fenomen. Cele doua pe care nu le sufeream vor trai cu impresia ca imi sunt dragi : "Vezi ma...fraiere ca te-am facut. Facem ce vrem cu tine...trebuie doar sa fim mai smechere decat tine". Ca si cum viata mea depindea de ele daca ma indragesc sau nu. Iar alea uitate vor crede ca nu le suport. Incepand din acest moment pe langa cele care deja nu le sufeream vor mai exista doua care ma vor privi..."Uite-l si pe taranu' asta. Oare ce i-am facut de noua nu ne-a luat martisor, in schimb a luat alora doua care nici macar nu il suporta. Il barfesc pana la loc comanda...fraier. Dar vine si randul nostru..." Si uite inca doua care imi vor face papusa si vor infige pe ici-colo ace...ma gandesc daca nu d'acolo mi s-a tras.
A doua varianta : Nu cumpar martisor niciuneia. Atunci vor exista colegele...una sau doua care ma vor privi asa : "Dar de ce pe mine ma tratezi ca pe toate celelalte? Mie ai fi putut sa imi iei un martisor." Asta spusa cu voce tare, baga firma la idei...
In concluzie la munca nu am cumparat martisoare :) si am stat inchis in birou pana au plecat toti acasa.
Economie. Buget de criza. Pai pana la urma...de ce trebuie sa le iau eu martiosare colegelor?

Etichete: ,

6 comentarii:

La 1 martie 2011 la 21:31 , Anonymous Pato Basil a spus...

a trecut de acum 1 martie !:))

 
La 1 martie 2011 la 21:39 , Blogger Standdowncafe a spus...

Mai e nitel :) Pentru cine ajunge dupa 19:00 acasa, 1 martie tocmai a inceput :)

 
La 1 martie 2011 la 22:20 , Anonymous Anonim a spus...

Nu trebuie sa iei, mai ales daca simti o oarecare presiune si folosesti verbul ,,a trebui". Martisoarele sunt frumoase cu adevarat atunci cand sunt oferite din suflet :)
Intr-adevar e greu sa multumesti un grup de femei. Iti vor studia fiecare gest, atitudine si comportament. Daca le luai martisor trebuia sa iei acelasi tip de martisor, pentru a nu aparea nemultumiri. Dar oricum apareau caci asta inseamna ca nu faci diferentieri intre ele, le pui in aceeasi oala (,,Cum?! Eu sunt la fel ca fufa aia?") :)) Greu, greu. Ai luat decizia inteleapta intr-un astfel de caz.
De 8 martie ce faci ? :))

 
La 1 martie 2011 la 22:23 , Blogger Standdowncafe a spus...

A pai 8 Martie e ziua Mamei...atunci e mai simplu..defapt atunci merg la servici si le si spun..."Azi nu e ziua voastra...ca nu sunteti mame..." :d

 
La 2 martie 2011 la 01:33 , Anonymous Anonim a spus...

:))) Același căcat am pățit și eu! Doar că... am luat un mărțișor. Am o colegă de birou, de ea nu m-am putut feri!

 
La 2 martie 2011 la 10:26 , Blogger Doxatul Dex a spus...

Ce inseamna cuvantul asta "colega", ca eu sunt programator!? E ca o femeie care ar lucra cu noi in birou? Nu secretara nu?

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire