This Page

has been moved to new address

Mort in cada

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Mort in cada

luni, 21 februarie 2011

Mort in cada

E... nu mort...si nu in cada...dar azi se face o saptamana de cand zac dus cu ochii dati peste cap. Motivul ?
Ceva la stomac - stari de voma incredibile, continue si persistente plus febra mare, continua si persistenta.
Am ajuns pe la spital...acolo ai parte de doctori unde mi s-a spus ca nu am nimic, o sa imi treaca :)

Ba da va zic...sa nu ajungeti la spital, acolo e mai nasol decat daca zaci acasa, si iei medicamente dupa ureche. Sa va zic. Am ajuns in prima faza...la Urgenta, la Municipal. Triaj. Acolo un nene asculta ce zic si ma intreaba "Pai si de ce ai venit aici?". Cum ma de ce am venit aici? Aici nu e spital de urgenta? Nu e un loc in care mi se va face ceva pentru a imi usura suferinta? Sau las senzatia ca fac misto de tine...oricum tu lasi senzatia ca faci misto de mine. Tu si toti pricolicii din sistemul de sanatate, care va plangeti ca v-au taiat salariile dar spagile care le cereti uitati sa le notati in proteste.
Ies repede afara sa imi dau nitel matele afara...si resemnat plec catre alt spital. Celalalt capat la orasului.
Ajung o ora mai tarziu. La triaj liber. Ma vede o tantica, imi ia temperatura...imi face o fisa. Bun zic. Aici se intampla ceva. Apoi imi zice. Mergeti si asteptati la cabinetul trei. Intru pe un culoar unde erau 10 persoane cu masti d'alea pe nas - anti gripa porcina. Na belea. Vin cu o treaba si plec cu alta. Ma plimb pe culoarul ala si vad ca in afara de uas pe care intrasem era un singur cabinet - Cabinetul 3. Incredibil ba. Era inutil sa itnreb cine asteapta la cabinetul 3...
Ma apuc si astept...o ora. Intru in Cabinetul 3, povestesc doamnei doctor simptomele mele. Ea noteaza pe fisa ceva fara sa imi spuna. Intreb - Ceee ziceti ca am? Si imi spune zambind - Nu aveti nimic, dar pentru linistea dumneavoastra o sa va facem niste analize de sange pentru care o sa asteptati.
Astept ce sa fac - DOUA ore. Timp in care mi-am etalat prin toate colturile curtii acelui spital continutul digerat si nedigerat din acea zi. Mare lucru nu era de vazut ca eram nemancat de vr'o 3 zile.
Vin analizele. Iau analizele. Revin pe culoarul unde se afla un singur cabinet - Cabinetul 3. Intre timp coada se refacuse...15 persoane inaintea mea. Mai trece o ora juma', mai ies de doua ori sa declar ce am in stomac...cand in sfarsit intru. Ce sa vezi. Nu mai era doamna doctooor...acum era domnu' doctooor. Pai ia-o de la capat, explica-i si lui. Poate asta imi zice ce am, ma gandesc eu. De unde. Imi zice la sfarsit - Analizele sunt bune, nici nu stiu de ce v-a dat antibiotic medicul de familie, poate de la ala va e rau. - Antibioticul il iau penutr ca imi era rau, nu pentru ca imi era bine si nu stiam cum sa imi fac rau. Aici mi-a lasat senzatia ca s-a enervat nitel si zice - Oricum eliminam antibioticul si va prescriu alte medicamente.
Astea toate s-au intamplat joi seara...abia azi am fost in stare sa stau in cur pe scaun si abia azi am avut si cheful necesar sa intru pe net....
Va pupa tata....

Etichete: , ,

10 comentarii:

La 21 februarie 2011 la 20:08 , Anonymous mitzaabiciclista a spus...

În sfârşit, mi-a fost dor de tine. Sper că eşti ok, şi să-ţi fie învăţătură de minte : În România nu ai voie să te îmbolnăveşti :D

 
La 21 februarie 2011 la 22:19 , Blogger Doxatul Dex a spus...

Daca vrei sa fie lumea alaturi de tine in momente dificile ai gresit prezentarea ca pe mine ma pufneste rasul!

Acum serios, sper sa te faci bine cat mai repede, chiar daca n-ai nimic. Si nu te mai du la spital ca poate iei dracului ceva de nu mai scapi.

 
La 22 februarie 2011 la 13:53 , Anonymous Anonim a spus...

Insanatosire grabnica!

 
La 22 februarie 2011 la 18:54 , Blogger Ioana Radu a spus...

Incearca Rezonanta magnetica sau Biorezonanta (asta e preferabila mai ales daca esti clustrofob, ca mine si ca multi altii). Am mers des prin spitale si unele pastile pe care le luam mi-au afectat alte parti ale organismului. In schimb cu Biorezonanta totul e ok. Dureaza cam 5 minute controlul, se face pe baza de programare si pretul e aproximativ 100 Ron. Dar se merita.
Am umblat multa vreme prin spitale (multi ani adica) si m-am cam saturat de ele.

 
La 22 februarie 2011 la 19:47 , Anonymous Anonim a spus...

Ai incercat si pastile naturiste? Dau rezultate foarte bune in special din cazuri din astea in care analizele arata ca totul e ok. Si ceaiuri din plante, multe ceaiuri. ;)

 
La 22 februarie 2011 la 20:28 , Blogger coeur de pluie a spus...

asta era motivul pt care ai lipsit atata?oarecum mai sigur era sa te duci la o clinica privata, eu asa procedez si e mult mai ok.So pana al urma ce ai? :))

 
La 22 februarie 2011 la 22:38 , Anonymous cuvintealese a spus...

Chiar ma intrebam ce s-a intamplat de ai disparut brusc ;)
insanatosire grabnica, acasa :D

 
La 22 februarie 2011 la 23:42 , Anonymous Anonim a spus...

nu e de glumit ;) paracetamol, smecta si light food (waw la cate sfaturi sunt pe aici nu mai stii nici ce sa faci)

 
La 23 februarie 2011 la 09:28 , Blogger Întâlniri pe NeVe a spus...

Sigur a fost sau inca este ceva in neregula in organismul tau si nu stiu daca statul si tratatul singurel acasa reprezinta cea mai buna solutie, insa parca nici nu te-as trimite in spitalele romanesti... :|
Ai grija de tine, fa-te bine mai repede :)

 
La 25 februarie 2011 la 18:41 , Anonymous Anonim a spus...

Subscriu pentru ceaiuri, plante si alte... naturale.
Sper sa te faci bine, sanatos si voios. Starea de sanatate este importanta, mult mai importanta decat ne-am dori...
E atat de tipica si stupida situatia in care te-ai aflat, sper sa nu mai fii nevoit sa ajungi prea curand prin spitale.
In alta ordine de idei, sa stii ca am citit Cismigiu et comp :) Iti povestesc mai pe larg saptamana ce vine. Pana atunci, sa te faci bine bine de tot!!! :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire