This Page

has been moved to new address

Zaharul

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Zaharul

luni, 14 martie 2011

Zaharul

Exista trei feluri de zahar.
Zahar normal.
Zahar cubulete si ....

Si zahar bolovani. Zaharul bolovani nu il gasesti in supermarket. Zaharul bolovani il gasesti la mine la munca. Este creat de cretinopatii care isi fac cafea, iau o lingura sa puna zahar, amesteca in cafea cu lingura....iar dupa ce termina aceea lingura se pune tacticos fix in borcanul cu zahar. Intre astia mai e si specia cretinopatul lingulus..inainte sa puna lingura in borcan o trac prin gura. Ca si cum balutele lor ar fi echivalente cu spalatul acelei linguri.
Astfel se formeaza Zaharul Bolovani. Bolovani indestructibili si inutilizabili ei devenind bineinteles bolovani bruni. Asadar exista zaharul bolovani brun.
Este incredibil cum rasa umana devine imposibil de nesimtita in colectivitate. Sunt convins ca acasa la ei nu fac asa...pentru ca acolo fie e o mama, fie o sotie fie un sot pe care ii respecta.

Etichete: ,

2 comentarii:

La 15 martie 2011 la 00:09 , Anonymous FaraNume a spus...

auzi dom'le?!?!?! ce te tot plangi? ce te tot mimozesti? daca o baga in gura dupa ce a dastacait-o in cafea,pleaca cu ea in mana la WCunde exact langa pisoar o scapa pe jos,vine cu ea inapoi si scuipa intr-un servetel si o sterge nitel cat sa ramana umede dupa care o pune in zahar atunci sa te plangi:)))))

 
La 15 martie 2011 la 16:54 , Blogger Andera Y a spus...

Am avut si noi problema asta, dar s-a rezolvat (oarecum): am pus o farfuriuta langa borcanul de zahar si in mod normal acolo ar trebui sa stea lingurita dupa ce amestecam in cafea... :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire