This Page

has been moved to new address

A pleca sau a nu pleca !

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: A pleca sau a nu pleca !

sâmbătă, 19 martie 2011

A pleca sau a nu pleca !

Cica sunt onorat sa preiau o leapsa de la cineva FaraNume. Si leapsa este defapt o intrebare a caror raspunsuri tre' sa le argumentez cum ma pricep eu mai bine. Pai hai sa vedem ce as face daca as fi pus sa aleg.

In primul rand sa lamurim o treaba. Daca as avea ocazia sa plec pentru un loc de munca platit bine care sa imi permita o viata mai buna pentru mine, sotie si Maria toate cele scrise mai jos nu prea mai au greutate. As pleca fara sa cantaresc.
Bun...acum sa mergem la plecarea asta...
Pai as pleca pentru ca :
Romania e singra tara din lume, excepand tarile africane probabil, care in 20 de ani nu a reusit sa faca o autostrada decenta, pentru ca Romania e singura tara unde ajungi la medic vomitand in toate receipientele cu scurgere din casa iar ei iti spun ca nu ai nimic, pentru ca aici nu exista trafic civilizat, iar 80% din participanti sunt bizoni care isi arunca dejectiile pe geam. Cand zic dejectii ma refer la scuipati, gunoi, injuraturi agramate si manele. Pentru ca doar in Romania ne omoram pe o punga de zahar varsata intr-un supermarket. Pentru ca doar in Romania cainii maidanezi sunt doar hraniti de portocalele din bloc. In schimb cacatul lor nu il aduna, si nici muscaturile lor nu si le asuma. Pentru ca in Romania platesc taxe cat salariul si primesc zero inapoi. Pentru ca in Romania serviciul de relatii cu clientii este de cacat. Cine nu are experiente cu Romtelecom, RCS-RDS sau cine stie ce alte companii am sa va povestesc intr-o zi. Pentru ca in Romania vedeta inseamna tate mari si un prost langa ele. Pentru ca in Romania barbat de succes inseamna barbat cu multi bani, ai tatalui bineinteles, si o curva langa el. Pentru ca in Romania mallurile sunt locuri de pelerinaj pentru cocalarii manelisti fara un chior in buzunar, care ragaie a ceapa, si aia degerata. Pentru ca Romania e singura tara care si daca ar vrea sa atace Libia nu ar avea cu ce - mai avem doar un mig, si ala sigur cade pana acolo. Pentru ca Romania e singura tara care are salile de judecata infestate cu toate bolile - de la claustrofobie pana la diabet ce urmeaza sa fie operat. Pentru ca Romania e singura tara unde se scumpeste benzina cand scade euro. Pentru ca e singura tara unde Tatoiu isi poate da cu parerea despre orice.
Dar as ramane la fel de repede si pentru ca aici imi e maidanu' unde jucam fotbal de dimineata pana seara, pentru ca aici e barul unde mi-am petrecut clasa XII-a, pentru ca undeva la tara este un nuc in care mi-am petrecut multe vacante, pentru ca aici inca gasesc gaini, fructe si alte lucruri inca adevarate. Pentru ca aici pot manca oricand o pastrama de oaie buna. Pentru ca daca vreau sa plec nu am autostrada pe care s-o pornesc. Pentru ca aici fac o ora sa vad crucea de pe Caraiman. Pentru ca aici sunt mai aproape de Costinesti. Pentru ca aici fac cinci minute pana la mama. Pentru ca aici fac doar 10 minute pana in Gehncea.
Si nu as mai pleca pentru ca aici imi sunt toti prietenii.

Azi am avut 9 cititori :) pana sa public asta ...

Etichete: ,

8 comentarii:

La 19 martie 2011 la 20:12 , Anonymous FaraNume a spus...

Bine argumentat. dom'le...ce sa mai zic? in romania Tatoiu poate sa-si de cu parerea despre orice...:):):) beleaua este ca o si asculta multa lume.:):) iar oameni ca mine...ca tine...nu au cum sa fie barbati de succes...deci nu au cum...
am observat pe parcursul timpului ca ...tare suparat mai esti pe RCS-RDS :):):) daca ziceai numai ca ai pleca sa scapi de ei sa nu-i mai vezi te credeam sigur :):)
9 cititor? felicitari. eu azi am avut unul si ala era beat :):)

 
La 20 martie 2011 la 12:04 , Blogger coeur de pluie a spus...

Sau ca Romania este tara unde facultatea nu mai are nici o valoare, poti sa fi analfabet dar cu siguranta ai o diploma sau un permis de conducere.

 
La 20 martie 2011 la 19:55 , Anonymous 'mnealui a spus...

Inca nu ti-ai luat pixu-n ochi? Ma mir.

 
La 20 martie 2011 la 20:36 , Blogger Standdowncafe a spus...

'mnealui, bine ai sosit pe la noi.
Sunt un om care a trecut prin niste boli, inchipuite conform analizelor,...nu inteleg partea cu pixu' :)

 
La 22 martie 2011 la 09:21 , Anonymous Anonim a spus...

5 stelute

 
La 22 martie 2011 la 09:21 , Anonymous Anonim a spus...

5 stelute

 
La 22 martie 2011 la 09:23 , Blogger Standdowncafe a spus...

Avand in vedere ca ai dublu post inteleg ca e vorba de 10 stelute :)

 
La 23 martie 2011 la 22:17 , Anonymous Amza a spus...

Mi-a plăcut mult aia cu "bărbatul pe banii tatălui". Aşa este. Superb! Dar, în afară de ţările africane mai sunt ţările arabe, uite cum este Libia sau Egiptul spre exemplu, în care am fost şi unde nu m-aş duce să trăiesc nici măcar o săptămână.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire