This Page

has been moved to new address

Iarna pe ulita

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Iarna pe ulita

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Iarna pe ulita

A venit Iarna, si bineinteles ca am fost luati prin surprindere. Nu noi cei care de frica legii minune ne-am cumparat cauciucuri de iarna si ni le-am montata acum o luna...ci ei care ni le-au bagat pe gat. Smecherii care au defilat cu masini de dezapezire asta vara...si care acum, in doua zile de ninsoare...nici prea prea nici foarte foarte...nu au fost de gasit.

Le urez pe aceasta cale o cufureala de 3 zile, cu transpiratii reci si dureri de masele.
Si uite asa s-a format un polei dragutul de toata frumusetea. Si ajung la ceea ce vreau sa zic...
Noi soferii - hai sa fim putin mai atenti, putin mai responsabili, putin mai negrabiti, sa plecam mai devreme sa nu fim nevoiti sa apasam pedala aia prea mult. Hai sa cascam ochii mai bine pe la trecerile de pietoni. Majoritatea avem zilnic acelasi drum..deci stim care si unde sunt trecerile...hai sa fim atenti sa evitam portocalele care trec strada asigurandu-se din partea cealalta.
Noi pietonii - hai sa fim mai cu capu' pe umeri si sa numia credem ca vopseaua aia de pe sosea ne salveaza viata. Hai sa fim, macar acum, putin mai exagerati si sa trecem doar cand suntem siguri ca bizonul de la volan ne-a vazut, si daca ne-a vazut masina lui nu vine sanie peste noi. Hai sa intelegem , macar acum, ca omuletu' rosu inseamna sa stam pe loc...iar cel verde nu inseamna neaparat ca suntem in siguranta.

3 comentarii:

La 18 decembrie 2010 la 10:57 , Anonymous Anonim a spus...

Ganduri frumoase de sarbatori... sa fim cu totii mai buni, si soferi si pietoni, ca oameni suntem toti (masina nu se pune, ea face ce vrea) :D
Imi place imaginea! Asa vreau sa fie toata iarna :)
Mi se pare normal ca i-a luat iarna prin surprindere. Cum adica a nins in decembrie ? E incredibil. :)

 
La 18 decembrie 2010 la 16:25 , Anonymous Pato Basil a spus...

a venit iarna si pe ulita mea.Sunt fericit acum!

 
La 20 decembrie 2010 la 11:26 , Blogger Doxatul Dex a spus...

Un singur lucru regret la faptul ca n-am masina, nu pot aborda aceeleasi discutii despre trafic, zapada, pietoni, ploaie, soare, bruma, polei, an de an.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire