This Page

has been moved to new address

Acelasi Amic

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Acelasi Amic

miercuri, 15 decembrie 2010

Acelasi Amic

Am un amic...  S-a mutat la ea...
Omu' e gurmand, ca si mine. Gurmand nu inseamna neaparat gras...ci ne place sa mancam, sa mancam bine, bun, sa avem o bautura potrivita la masa. Ne place sa testam, ne place cea mai buna leguma...porcul. Savuram vita in sange iar pastrama de oaie face legea la iesirile montane la gratar.

Iesirea la gratar cu acest individ consta in achizitionarea in prealabil a unei cantitati de carne suficienta pentru 4 persoane, pentru 2 zile (umplem o geanta de voiaj. Langa geanta se mai strecoara bere suficienta si alte maruntisuri tot pentru incins pe carbuni - rosii, usturoi (iese un sos nebun de te lingi pe degete si alte extremitati ) ardei , rozmarin, menta...dastea. Sa nu uit ciupercutele. Geanta contine in principiu - 30 mici, 10 pulpe de pui, 10 cefe de porc impanate, pastrama de oaie cam 3 kg, carnati proaspeti cam 1 kg si alte maruntisuri.
Ajunsi acolo partea cea mai importanta in toata afacerea este pregatirea gratarului - foarte mare atentie dam cantitatii de jar, si intensitatii acestuia in momentul in care incepem sa prelucram toate astea. Va inchipuiti ca anotimpul e cel ce dicteaza ce bautura va insoti aceste pregatiri. De e vara ii dai cu bere rece...foarte rece...extra rece, iar daca totul se intampla toamna-iarna, te incalzesti fie cu o tuica de pruna, de tescovina daca nu duci tarie, fie cu o palinca de la mama ei.
In fine nu despre astea vroiam sa va povestestec.
Decand s-a mutat la ea a fost trecut pe regim alimentar pentru a da jos burta din dotare si pentur a cobori nivelul colesterolului. A fost pacalit ca atunci cand scapa de astea doua probleme isi va relua viata lui de gurmand...
A trecut ceva vreme si el tot sufleu de conopida mananca masa primcipala a zilei, plus o frunza de salata seara, iar dimineata un sfert de ou fiert moale sau tare nu mai stiu...cred ca tare. Apa plata din belsug...ca sa isi amageasca foamea.
Din pacate nu a slabit...iar colesterolul e pe sistem nervos...

Etichete: , , ,

10 comentarii:

La 15 decembrie 2010 la 19:18 , Blogger MILOGUL a spus...

Daca nu a slabit curmati suferinta omului, repede la un gratar cu palinca.

 
La 15 decembrie 2010 la 19:19 , Blogger MILOGUL a spus...

PS. Si sa bage motiv de divort schingiuire prin infometare.:D

 
La 15 decembrie 2010 la 21:12 , Blogger Doxatul Dex a spus...

Eu am auzit ca e pentru potenta conopida! Just saying, poate e mai jos de burta problema! :D
(Sa ma scuze prietenul tau! Ca glumesc!)

 
La 16 decembrie 2010 la 02:33 , Blogger Catalin a spus...

Tot astept sa recunosti ca tu esti amicul. Poate in articolul viitor :D

 
La 16 decembrie 2010 la 12:09 , Blogger Standdowncafe a spus...

Nuuuuu...chiar nu e vorba de mine. Acum e sicoleg de birou cu mine....posibil in curand sa am ce scrie de la munca :))
In momentul asta lucreaza la doua laptopuri, vorbeste la un mobil si conf call pe fix....e alb la fata si nefumat de de 3 ore.

 
La 16 decembrie 2010 la 12:27 , Blogger Standdowncafe a spus...

Eu sunt si insurat si cu copil...nu are cum sa ma tina la regim...:)

 
La 17 decembrie 2010 la 14:46 , Blogger Sorana Ciovica (Rotaru) a spus...

Wow ce chin! Nici macar mie nu-mi place..recunosc..sunt gurmanda..dar am si noroc cu un metabolism de nota zece..Oricum daca prietenul tau vrea neaparat sa slabeasca...stiu ca sunt foarte foarte controversate dar cauta pe net SuperSlim si sugereaza-i-le...am vazut mai multe persoane din jurul meu ca au slabit "peste noapte" desi au platit un pret scump (palpitatii, nervozitate, insomnie etc)

 
La 17 decembrie 2010 la 14:48 , Blogger Sorana Ciovica (Rotaru) a spus...

A..si conopida poate fi foarte buna...DACA...pui unt din belsug, branza, cascaval la greu, un ou peste si o bagi la cuptor...cred ca stiu ce gatesc azi..

 
La 17 decembrie 2010 la 15:32 , Blogger Standdowncafe a spus...

Nu...Nu el e cel ce vrea sa slabeasca...ea e cea care vrea sa slabeasca el :))

 
La 24 decembrie 2010 la 13:23 , Blogger coeur de pluie a spus...

Femeile astea..:)).Este si ceva bun in toata aceasta chestie, el o iubeste foarte mult din moment ce i-a acceptat ''oferta'', iar ea inseamna ca tine foarte mult la el, ii vrea binele si incearca sa il ajute.Ca nu e buna metoda, asta e o alta mancare de peste :)).
P.S. nu am facut niciodata nici o poza la colectia mea de bijuterii, pe toate ori le-am cumparat ori le-am primit pentru ca unei femei nu i se potriveste nimic mai bine decat o bijuterie

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire