This Page

has been moved to new address

Mai mult sau mai putin

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Mai mult sau mai putin

duminică, 12 decembrie 2010

Mai mult sau mai putin

Ba nene...ati fost vreodata cufuriti? Da cufuriti...cu crampe, si cu jet dala de sa te usture...cu transpiratii reci, cu dureri de masele...Sigur ati fost. La noi, la oamenii mari e simplu..dar la copii e mai nasol. Treaba e ca si ei se trec pe regim. Tre' sa pape morcovei, orezel, gratarel, bananute, biscuitei...eee si cel mai importan Lapte fara lactoza...Repet fara lactoza.
Merg cuminte la farmacie si cer lapte fara lactoza. Imi da femeia aia..si imi cere banii...de doua ori mai scump decat cel CU lactoza.
Pai ba nene....dupa ce ca imi dai laptele incomplet e si mai scump?  Ia pune tu lactoza separat , aici intr-un pliculet...si refa calculele. Resemnat, fara sa imi dau seama zic "Nu mai vreau si punga" - vorbise ecologistul din mine...imi revin repede..."Daca imi dati fara punga imi cereti bani mai multi? "
Fetelor fustele voastre sunt mai scumpe daca sunt mai scurte? Astia care fumati, fara filtru e mai scump?

Etichete: , ,

5 comentarii:

La 13 decembrie 2010 la 00:13 , Blogger MILOGUL a spus...

:))
Am luat si eu calciu erau2 variante : cu Vitamina C sau fara, dupa cele 4 respiratii de dinaintea oricarei hotariri majore zic fara vitamina C. Face bonul platesc si intreb da` ala cu Vit. C cat era? Raspunsul il puteti ghici, era mai ieftin cu vreo 4 lei.
Atunci am intrebat da ` calciu fara calciu cat era? Era mai scump nu? Si am fugit pe usa ca sa nu ma dea badigardu afara.

 
La 13 decembrie 2010 la 00:15 , Blogger MILOGUL a spus...

Multa sanatate pentru copil.

 
La 13 decembrie 2010 la 09:57 , Blogger Standdowncafe a spus...

Ai luat efervescent?
Fetita e bine acum :)

 
La 13 decembrie 2010 la 18:17 , Blogger Doxatul Dex a spus...

Uau, ce ma faceam azi daca nu aflam ca fetita ta are diaree, ziua mea n-ar fi fost implinita.

In alta ordine de idei, toate produsele adresate persoanelor lipsite de discernamant sunt mai scumpe, si aici enumar copii, femei, vegetarieni, etc.

 
La 13 decembrie 2010 la 20:07 , Blogger Catalin a spus...

Painea fara sare mai scumpa decat cea cu. Probabil se chinuie sa scaota sarea din cea sarata si e foarte migaloasa munca, nu stiu.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire