This Page

has been moved to new address

Bloguri

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Bloguri

miercuri, 1 decembrie 2010

Bloguri

Ba nene...sunt la munca si nu am chef de nimic. Si m-am gandit sa ... cum sa ii zic...navighez prin blogosfera asta unde ma situez si eu de ceva vreme. Am inceput sa topai din blogroll in blogroll, clickuind ce mi sa parea mai interesant ca titlu.
Am 15 minute decat, nu stiu daca e coincidenta sau nu, dau doar de bloguri ale unora care se dau rai, suparati pe toti din jur. Au descrieri care ii caracterizeaza pe adolescentii pubertini...ei nu sunt controlati de nimeni, ei nu asculta si nu ii intereseaza ce vor zice cititorii, si nici daca vor zice de bine sau de rau...ei sunt ceea ce vor sa fie..si nimeni nu ii poate opri. Au fraze ce isi doresc a fi viitoare motto-uri ale fanilor. Si vorbind de fani...am fost surprins. Astia care au astfel de descrieri au multi fani. Comentarii de felicitari, bravo esti cel mai tare, de azi esti in bookmarkul meu...unii au fantezii ude cum ca dupa acel comentariu proprietarul rebel al blogului ii va raspunde, spunand ca a intrat in gratiile lui.
Ba inteleg sa nu iti convina lucruri..dar sa nu iti convina viata intreaga....du-te vericule si cautat-te. Mai face omu caterinca, mistouri, ironii dar chiar asa. Si cel mai probabil multi dintre ei daca ajungi fata in fata cu ei nu mai sunt asa rebeli...ii iei putiiinel la ironii fine si gata..i-ai pierdut pe drum.
Am simtit nevoia sa scriu asta :)

11 comentarii:

La 1 decembrie 2010 la 12:00 , Anonymous Pato Basil a spus...

eu ma bucur ca nu am un public din asta cum ai amintit tu, in articolul tau, ci unii care gandesc si isi expun propriile idei. Imi place asa, si nici ca proprietar de blog nu ma regasesc in descrierea ta fiindca chiar daca sunt tanar nu sunt un Rambo al blogosferei romanesti

 
La 1 decembrie 2010 la 12:20 , Anonymous Tudor a spus...

In blogosfera umbla o vorba: ce se seamana, se aduna. Cu alte cuvinte: fiecare blogger are parte de comentarii pe masura atitudinii sale fata de propriul blogger. Cel mai elocvent exemplu este Zoso care a devenit celebru pentru perioada in care injura ca la usa cortului si care a inceput sa se planga de slaba pregatire a celor care il comenteaza.

Exista in blogosfera si bloguri in care modulul de comentarii este un loc civilizat de discutii.

 
La 1 decembrie 2010 la 12:21 , Anonymous Tudor a spus...

tu te poti exprima mai prost ca mine? :) pacat ca nu ai editare

 
La 1 decembrie 2010 la 12:57 , Blogger Standdowncafe a spus...

Cand am dat viata acestui blog in primele ziel am auzit de sfantu' Zoso...am intrat sa vad ce e asa magnific la el...am fost foarte dezamagit...dar poate de vina sunt eu ca nu stiu, si nu ma pricep.
Dar e de inteles...ZeroTV are succes...ZosoBLOG are succes.

 
La 1 decembrie 2010 la 13:24 , Blogger Standdowncafe a spus...

@Tudor Iar eu pot spune ca mi-as fi dorit sa ai un loc de comment la pagina ta de prezentare.

 
La 1 decembrie 2010 la 21:45 , Anonymous Tudor a spus...

Multam de observatii. Am schimbat tema in urma cu cateva saptamani si nu am observat ca nu mai apar comentariile. Am sa corectez tema la sfarsit de saptamana. In cp e setat bine

 
La 1 decembrie 2010 la 22:33 , Anonymous Pato Basil a spus...

tipul de care ati amintit traieste din scandal, cauta sa faca unul chiar si cu mine dar m-am abtinut...si m-am retras nu prea stiam cu ce se mananca bloggingul si il citeam pe vremea aia pana m-a acuzat ca fac spam...treaba lui si-a pierdut in cititor.Nu mai intru in viata mea pe orice articol semnat cu numele ala.

 
La 3 decembrie 2010 la 16:02 , Anonymous Anonim a spus...

Daca ai timp la locul de munca inseamna ca lucrezi la STAT, deci ...........

 
La 3 decembrie 2010 la 17:14 , Blogger Standdowncafe a spus...

Sau daca am timp la locul de munca am reusit sa imi organizez munca in asa fel. Nu, nu lucrez la STAT...nici la propriu nici la figurat.

 
La 20 ianuarie 2011 la 15:06 , Anonymous mitzaabiciclista a spus...

Nici eu nu lucrez la STAT,dar uite că am timp să scriu poveşti prin blog dar am timp să le citesc şi pe ale altora. Acuma nah! Unii ştiu să se organizeze iar alţii ţipă că-s strugurii acrii.
În altă ordine de idei, scandalul îţi aduce la uşă mulţi scandalagii, de unde trag concluzia ca trăim într-o ţară supărată. Of, of, măi, măi! :))

 
La 20 ianuarie 2011 la 15:17 , Blogger Standdowncafe a spus...

Scandalul , sexul si violenta se vand cel ami bine, e drept...dar nici chiar asa..

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire