This Page

has been moved to new address

Se futu

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Se futu

joi, 20 ianuarie 2011

Se futu

Se futu.
Da cre' k se futu rau, nu de alta da' dabia mai misca. Acu' incerc sa vad cat si cum si de ce. E nasol, ca daca se futu pentru ultima oara nu stiu ce ma fac.
Stiu, v-am facut curiosi cine se futu.
Ei bine, Balanel se futu. Balanel e batranul meu calculator, care a trecut prin multe alaturi de mine. Da' a cedat...
Defapt sunt doar nervos din cauza asta, iar ceea ce vroiam sa scriu azi, se futu la fel ca Balanel. Asa ca probabil am sa scriu alta data...
In alta ordine de idei...in drum spre casa ma gandeam ca ar fi bine sa schimb masina...vreau sa imi iau si eu un gip. Dar am o problema - oare cand imi iau gip devin marlan si retardat ca toti soferii de gip. Sunt sigur ca nu toti sunt asa...dar de cateva zile doar de asa ceva dau. Stai linistit in coloana si jap..trece gipu' pe langa tine si se infige in fata ta. Daca il lovesc eu acu', nu-i asa ca as fi rau, nesimtit, sofer prost si marlan? Dar nu...eu sunt un om bun, nu voi face asa...injur printre dinti si..mai stau odata la semafor ca deh..a trecut marlanul.
Si inca ceva - marlania are legatura, cred, doar cu masina. Cu cat e mai mare cu atat marlania e mai mare. Nu are legatura cu varsta, cu sexul...Femeie, barbat, tanara sau batran...cand te urci acolo sus esti marlan. Acolo fie undeva iti apare scris - esti cel mai tare, fie creierul tau inceteaza sa lucreze. Stiti functia "undo"? pai daca ar exista si pe strada...as da nene in ei pana la loc comanda, apoi repede undo undo...ups...e limitata si functia asta...macar cu o zgarietura tot v-as lasa...marlanilor.
Balanel e pe masa de operatie...ii dam sansa sa ii putem spoune "se futu" si alta data...

Etichete: ,

7 comentarii:

La 20 ianuarie 2011 la 16:05 , Blogger Doxatul Dex a spus...

E de datoria ta sa faci loc clasei de sus pe sosea :) Eu ce sa mai zic ca stau la semafor si nu opresc decat daciile saracele, cu scartait de roti cu tot.

 
La 20 ianuarie 2011 la 16:47 , Blogger coeur de pluie a spus...

fuse ,fuse si se duse.nu e rau un gip, as vrea si eu doar un tuareg

 
La 20 ianuarie 2011 la 17:17 , Anonymous carbonaru a spus...

Fie-i tarana usoara!

 
La 20 ianuarie 2011 la 17:50 , Blogger Sorana Ciovica (Rotaru) a spus...

Te inteleg perfect..dupa cum am mai spus-o..cand am probleme cu calcu si cu masina...nimic nu ma poate face sa vorbesc frumos...Asa ca go ahead..descarca-te! :)

 
La 20 ianuarie 2011 la 21:50 , Blogger Cadu a spus...

Inteleg situatia, si la mine la fel este cu mr computer, cand se strica se f..e rau. E naspa, rau.
Iti dai seama cum ar fi sa vezi un pc ca se fute? Ar fi sexi, sa moara Jamaica & Suzuky!
Prin vara am trait o experienta ciudata cu un jeep-ist d'asta jmjmecher (cu doi jm). Eram cu un coleg la o plimbarica si intr-o intersectie unde era o coada de vreo sapte masini apare un gip. Bineinteles ca era un ML-u cu nr. de Anglia si plin de "portoricani". Se apropie de o Dacie in care erau doi mosi, sta cateva secunde, claxoneaza, apoi se pune in paralel cu mosu', lasa window-ul jos si il intreaba pe mos delicat: "-Ba f...ti mortii matii vrei sa scot pistolu' la tine? Zi ma!!! Ce iti lua mata sosea?". Probabil portoricanii aia care erau la inaltime nu au vazut ca in fata ai erau o carca de masini. Da' neah avem gip.
Mie mi-ar fi placut sa am un Pathfinder.

 
La 21 ianuarie 2011 la 00:53 , Anonymous Anonim a spus...

Deci nu. Daca iti iei gip nu devii marlan. Asa cum nici eu nu sunt pitzi daca imi iau o rochita slipicioara. Pentru ca nu sunt. O haina, o masina, un telefon iti poate influenta starea de spirit, dar nu cred ca schimba ceea ce esti. Doar daca nu esti deja marlan, undeva in subconstient, si gipu declanseaza comportamentele specifice :))
De Balanel ai grija, poate va suferi traume post'fu******* :D

 
La 21 ianuarie 2011 la 15:38 , Anonymous Bogdan Vlad a spus...

stii ce se zice! unii isi iau masini mari sau puternice ca sa mai compenseze din deficientele legate de partile lor anatomice; statura, creier sau altceva...

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire