This Page

has been moved to new address

Instructiuni

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Instructiuni

luni, 10 ianuarie 2011

Instructiuni

Eu cred ca de multe ori oamenii sunt luati prea de prosti.
De exemplu : ce scrie pe geamul unui hidrant? Ia sa vad stiti? Va zic eu
"In caz de urgenta spargeti geamul"
Adica suntem atat de prostanaci incat daca langa noi se aprinde un foc, daca arde biblioteca scolii...nu ne duce capul sa spargem acel geam sa ajungem la hidrant. Doar ne vom uita la el sperand sa stropeasca el cumva...

E..eu merg pe logica celui ce a scris acolo - consider ca suntem prosti - de ce nene nu ai scris mai departe instructiunile? Ca eu prostanacul sparg geamul si ma uit cu lacrimute in colt de ochi, tamp ca nu se stinge focul. De ce nu se stinge ca eu am spart geamul asa cum ai scris. Acum ar trebui sa se stinga focul...sau nu ?
Chiar e nevoie de acest afis pe geam? Chiar crede cineva ca in caz de incendiu ne e teama sa spargem geamul? Ne e teama ca ne zgariem? Ne e teama ca ne pune cineva sa-l platim?

Etichete: , ,

6 comentarii:

La 10 ianuarie 2011 la 18:38 , Anonymous Anonim a spus...

siii cum faci? spargi geamul si pleci?:)

 
La 10 ianuarie 2011 la 22:49 , Blogger Doxatul Dex a spus...

Cred ca subestimezi numarul romanilor care s-ar feri sa-l sparga de frica sa nu-l plateasca!
Acum ceva vreme stateam pe balcon la servici si am vazut ca ardea ceva intr-o cladire de vizavi, asa ca m-am dus la portar sa-i spun. Cred ca-ti poti imagina ca din toata firma sunt singurul cu ideile astea, celorlati le-ar fi fost rusine. Nu era nici o problema, dar colegii inca mai rad de mine. Una peste alta prostia e contagioasa!

 
La 11 ianuarie 2011 la 17:39 , Anonymous Anonim a spus...

@Doxatul Dex
Exact la asta ma gandeam si eu. Oamenilor le e teama sa nu fie trasi la raspundere apoi pentru pagubele aduse geamului. Mai bine ardem cu totii decat sa riscam sa platim un geam apoi :)
Desi mie mi-ar fi utile instructiunile ce ar urma in mod normal caci... ok, am spart geamu'... acum ce fac cu butoiasu asta ? :))

 
La 14 ianuarie 2011 la 02:47 , Anonymous mitzaabiciclista a spus...

Haidi bre că nu-i asa! Acolo zice în caz dă incediu, cheiţa e la şefu şi ca să nu-l deranjăm când e ocupat cu d-ra secretară. Nimic nu ştiţi!

 
La 14 ianuarie 2011 la 09:26 , Blogger Standdowncafe a spus...

Mitzo...initial asa am crezut si eu...dar cand au venit sa imi ceara cheita nu am avut de unde sa le-o dau...nici eu nici secretara :D

 
La 14 ianuarie 2011 la 17:29 , Anonymous mitzaabiciclista a spus...

Ete şi tu acuşica, nu mai da bre aşa din casă că iar te întreabă lumea de instrucţiuni şi nu cred că vrei să vadă toţi că la tine Hidrantu' e prevăzut şi cu secretară. Pe urmă iar se umple opeceu' de reclamanţi că la ei Hidrantu' nu e echipat corespunzător :D

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire