This Page

has been moved to new address

Mititei cu mustar si paine

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Mititei cu mustar si paine

marți, 4 ianuarie 2011

Mititei cu mustar si paine

Mititei cu mustar si paine. Este probabil cea mai raspandita mancare prin popasurile turistice.
Ajungi, parchezi masina in graba si te asezi la o masa aproape de jar. Simti mirosul, auzi cum sfaraie. Nu ii vezi, sunt invaluiti in fum, dar ii ai in minte : suculenti, gustosi ... iti ploua in gura. Indiferent unde te duci si ii comanzi vei astepta cam 10 minute...cred ca aia o fac intentionat ca sa te faca sa comanzi mai multi. Ai cerut si o bere rece. Pana vin micii berea e bauta de mult...ceri alta. Iti imaginezi deja primul dumicat, imbucatura perfecta :
rupi putina paine, infigi cele trei scobitori in micul care iti pare ca e mai suculet, il dai prin mustar...musti...si toata placerea se duce pulii de suflet...Stupizii astia care iti vand mici, mici facuti asa de bine, gustosi, zemosi, proaspeti, nu sunt in stare sa ia un mustar calumea...cumpara toate ieftinaturile de mustar la galeata ca sa castige cat mai mult. Toate zemurile galbene cu gust de ciorapi fierti...Ba incredibil. Cum sa strici bunatate de mici, pentru ca nu esti in stare sa cumperi un mustar bun, gustos, nu prea iute dar nici dulce, fara gust de capac de plastic? Nu exista nimeni care sa le explice ca daca pe micul bun pui vopsea de oua, micul nu mai e bun si nu il mai cumpara nici naiba?

Etichete: , , , ,

7 comentarii:

La 4 ianuarie 2011 la 12:37 , Anonymous Pato Basil a spus...

eu folosesc mustar de tecuci dulce care nu este de fapt foarte dulce dar are un gust fenomenal si pisca si putin limba... e cel mai bun!

 
La 4 ianuarie 2011 la 13:20 , Blogger MILOGUL a spus...

Recomand Dijon, cam scump dar face toti banii, cu 2 lingurite maninci 30 de mici. :D

 
La 4 ianuarie 2011 la 16:06 , Anonymous Rafael secret a spus...

Merge cel cu hrean (mustar), mi-ai facut pofta , si de o bere :D

 
La 4 ianuarie 2011 la 21:33 , Anonymous carbonaru a spus...

Sa fim buni romani, sa mancam mici...Cei cu gust de capac de mustar sunt cei mai buni, va zic din experienta :)

 
La 4 ianuarie 2011 la 23:37 , Blogger Standdowncafe a spus...

Ba si stiti ce imi pare rau..ca cel mai prost mustar il au aia de pe Dealu Negru...Cina a mancat acolo stie...Cine nu a mancat inca...daca ajungeti acolo sa aveti mustar la voi. Ba nene e o zeama galben, dar gustul nu il descriu :)

 
La 5 ianuarie 2011 la 10:35 , Blogger Doxatul Dex a spus...

Mi-ai stricat ziua, o sa visez mici pana la primavara!!! :((((

 
La 5 ianuarie 2011 la 22:32 , Blogger Standdowncafe a spus...

@ Dox
Eu zic sa nu te chinui..pune mana pe un gratar, ia doi amici si incingeti un ar scurt...haliti cate 4, 5 sfredelusi cu mustar ( da' mustar nu zeama de ciorapi) apoi vino si povesteste cum a fost cu mici pe ger :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire