This Page

has been moved to new address

Masina timpului

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Masina timpului

duminică, 31 octombrie 2010

Masina timpului

Sunt convins ca masina timpului exista. A fost inventata de femei. Doar ele stiu sa o foloseasca. Ele pot spune cu seninatate "Vin imediat", dar sa vina peste 5 minute, peste 20 minute sau peste o ora. Inca nu am aflat ce inseamna "imediat", probabil nu voi afla curand...- uite am luat-o pe urmele lor...curand

Daca noi indraznim sa spunem asa ceva...e nasol...indiferent cand ajungi langa ea..imediatul tau a fost muuult prea lung.
Cand le suni, iti vor raspunde in graba si iti spun "Te sun eu in doua minute". Trebuie sa te inarmezi cu rabdare..Atentie ea nu a spus "Te sun imediat"...doua minute nu inseamna imediat...te va suna cand isi va aduce aminte...Cand intr-un final si-a adus aminte , la telefon vei auzi "Pai bine ma..de ce nu suni daca vezi ca eu am uitat?"...e normal tu sa fii vinovat pentru ca ea a uitat...

Si nu e doar masina asta...au mai multe masini la dispozitie....
La munca mi se spune "Vreau sa imi dai cateva exemple". Dragelor...va rog sa definiti CATEVA...oricum indiferent de numarul exemplelor, individa care le-a cerut nu e multumita...si-ar fi dorit altceva.
Cand pleci la cumparaturi, bineinteles cu o lista scrisa , in timp ce inchizi usa...auzi "Cumpara si niste prune". Aici trebuie sa ai mare grija...daca te intorci sa intrebi ce inseamna "niste", risti foarteee mult...risti sa provoci nervi..."Extraordinar...daca nu stii ce sa cumperi lasa ca ma duc eu...de nimic nu esti in stare". E momentul sa pleci si sa cumperi prunele la sfarsit..sa iei doar cate mai poti cara...va fi un motiv bun daca i se vor parea putine...prea multe,...nu exista in vocabularul lor...le va gasi o intrebuintare.
Intr-o zi a vrut sa imi spuna ca ar trebui sa o mai sun din cand in cand...si s-a dat de gol...am aflat ce inseamna din cand in cand
"Ar mai trebui si tu sa ma suni din trei in trei minute!"

Etichete: ,

9 comentarii:

La 1 noiembrie 2010 la 18:48 , Anonymous carbonaru a spus...

Mmm...informatii din interior, deci :)

 
La 1 noiembrie 2010 la 19:17 , Blogger Standdowncafe a spus...

Doar cu informatiile te alegi daca nu esti atent...asta daca semnezi la primarie

 
La 2 noiembrie 2010 la 09:52 , Blogger Unknown a spus...

100% adevarat....desi e greu de recunoscut

 
La 3 decembrie 2010 la 15:18 , Anonymous Anonim a spus...

Eh, lasa, eu recunosc la momentul oportun ca voi intarzia 20 de minute. In general, in conditiile din setul 2, ma incadrez la perfect.

Ideea e ca femeile au o perceptie spatio-temporala diferita. Iar voi sunteti draguti si va adaptati :)

 
La 17 decembrie 2010 la 15:27 , Blogger Sorana Ciovica (Rotaru) a spus...

Hahahaha....pe mine m-a lecuit sotul meu..ca si el are o problema cu "niste" cand pleaca la cumparaturi. Si odata ne-am luat la hartza...i-am zis ca e barbat si la varsta lui ar trebui sa stie ce inseamna "niste", sa isi da si el seama. A tacut si a plecat si s-a intors cu 10 paini, 10 sticle de lapte, 10 sticle de sucuri desi stia foarte bine ca or sa se strice :)))

 
La 17 decembrie 2010 la 15:38 , Blogger Standdowncafe a spus...

Sa ii dai NISTE bere din partea mea...are nota 10 :)

 
La 21 ianuarie 2011 la 22:07 , Blogger coeur de pluie a spus...

Eu in primul rand nu intarzii.Sunt extrem de punctuala.Daca am zis ca sun in 5 minute inseamna ca peste 5 minute sun, ma tin de cuvant pentru ca asa vreau sa faca si altii si stiu ca nu e bine sa ii pun sa astepte din moment ce eu detest acest lucru:asteptarea.Cateva exemple inseamna pentru mine 3 exemple.La kilograme, mi se pare rezonabil 1-2.In schimb , recunosc: din moment ce imi tin telefonul pe silent e posbil sa sun inapoi si peste o ora, doua , trei, depinde cand ma uit la telefon.Si totusi e adevarata si asta, cu faptul ca daca vezi ca noi nu sunam ,suna tu.Poate am uitat sau suntem ocupate.Pana la urma suntem femei si suntem mult mai ocupate decat voi barbatii.

 
La 21 ianuarie 2011 la 22:24 , Blogger Standdowncafe a spus...

Pai da...dar tu zici 5 minute...nu spui "Vin imediat" :)
Si da snteti mult mai ocupate, acum dupa ce ati inventat asa masinarie...tre sa o folositi pe noi :D

P.S. Nu stiu daca a mai facut cineva o vizita atat de amanuntita prin cafetarie. Daca da, mea culpa :)

 
La 22 ianuarie 2011 la 12:58 , Blogger coeur de pluie a spus...

Sunt foarte atenta la tot ce ma inconjoara, la detalii, poate sunt maniaca si imi place si cafeaua.La postul asta tu m-ai rugat sa iti raspund daca iti mai amintesti.Poti sa imi faci un program de vizita, daca vrei :)))

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire