This Page

has been moved to new address

Lasati-ma sa imi beau cafeaua

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Lasati-ma sa imi beau cafeaua

joi, 20 mai 2010

Lasati-ma sa imi beau cafeaua

Dar de ce sa se numeasca asa, de ce Stand down cafe?..pai pentru ca eu nu vreau sa beau cafeaua in picioare. Mie imi place sa stau la masa cu un prieten...cafeaua, zaharul, lapticul ala, spatula si atat...dar jos, nu in picioare, sa ma pot relaxa, sa pot rade si glumi fara sa ma doara picoarele.
Pe scaun poti sa stai picior peste picior…sau picior sub picior, depinde ce reper vrei sa-ti iei ; poti sa te lasi relaxat pe spate ( asta in cazul in care ai spatar ). Daca servesti in picioare, imaginea asta se transforma in cea a unui strut in cadere despre care se poate spune orice, mai putin ca…….isi bea cafeaua.
In picioare iesi in evidenta, plus ca dai pe tine...patezi camasa. De ce sa auzi pe toti..Uite-l si pala bea cafeaua in picioare...nu, nu vreau sa aud asa ceva. Vreau sa stau jos cand beau cafeaua...in picioare fac alte lucruri...fac dus, merg . E suficient ca merg...pentru cafea trebuie sa stau jos. In picioare lasi senzatia ca in orice clipa poti pleca de la masa…toti cei care nu au o masa libera, iti vor urmarii fiecare miscare si vei deveni omul tinta. Ei vor veni la tine cu eterna intrebare… « mai aveti aici ? « cu degetul orientat ostentativ catre cana.
Cica in picioare pari arogant...chiar sunt..dar sunt arogant stand jos...de jos poti fi mult mai arogant. Sunt atat de arogant incat prefer ca orice gen de discutie sau socializare sa o fac in momentele si cu persoanele pe care le aleg singur, nu cu oricine si nu neaparat cand………imi beau cafeaua.
De ce in picioare ? Prefer sa fiu jos acolo, sa pot privi si rade de ei fara sa ma vada.
Dar defapt nu imi mai place cafeaua..beau ceai negru, sau verde ... sunt mai bune

Etichete: ,

6 comentarii:

La 21 mai 2010 la 17:47 , Anonymous Anonim a spus...

Bun si cafeaua cum ajunge in calcaie ? Ca ma gandesc ca trebuie sa ajunga si acolo cumva. Nu ?

 
La 31 octombrie 2010 la 13:13 , Blogger Unknown a spus...

gusturile sau modurile de a face cate un lucru NU se discuta, faci cum vrei stai jos sau stai in picioare e alegerea ta! nu exista o regula de a bea cafeaua ...

 
La 26 decembrie 2010 la 16:11 , Blogger coeur de pluie a spus...

si mie imi place cafeaua foarte mult, daca nu am alte vicii, cel putin cafeaua sa imi ramana.Eu trebuie sa o beau in ritmul meu, altceva nu imi trebuie

 
La 26 decembrie 2010 la 18:30 , Blogger Standdowncafe a spus...

Cea mai buna cafea bauta de mine a fost la nisip, facuta de un turc in Costinesti - aromata, am servit-o nu fierbinte, nu rece, zahar cat sa nu zici ca n-a pus...cu Lucky fara filtru.

 
La 7 februarie 2011 la 11:16 , Blogger Andreea Toma a spus...

uneori mai beau cafea si in picioare, ba chiar mergand...si impingand caruciorul in acelasi timp. dar intr-adevar e mai placut sa o bei stand jos, (de regula in bucatarie in fotoliu, jucand soider solitaire sau completand sudoku)

 
La 7 februarie 2011 la 11:20 , Blogger Standdowncafe a spus...

Uite vezi...asa mai vii d'acasa :)

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire