This Page

has been moved to new address

Stand Down Cafe

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: martie 2011

joi, 31 martie 2011

Cum si de ce...

Ma tot bate la cap Mitza ca imi da pingbackuri. Eu ii zic ca nu stiu ce's alea, si ca nici nu am primit asa ceva si ea o tine sus si tare ( ca deh...doar sus si tare trebuie tinuta ) ca mi-a trimis. Pana la urma a cedat si mi-a zis ca defapt mi-a dat o leapsa. Leapsa despre cum si de ce :
Citeste mai departe...

Etichete: ,

miercuri, 30 martie 2011

Femeile

Femeile nu sunt domne in stare sa ia o fraza sau o intrebare ca atare. Nu. Ele trebuie sa suspecteze. Ele trebuie sa interpreteze. Orice fraza are un scop, si orice intrebare are alt tel decat raspunsul in sine. In primul rand cand le adresezi o intrebare asteapta-te sa iti raspunda tot cu o intrebare.
Citeste mai departe...

Etichete: ,

marți, 29 martie 2011

Cu cheia de gat

Nu stiu cati dintre voi au crescut cu cheia de gat. Eu asa am crescut. Prima data mama mi-a dat o cheie caramizie, rotunda. Trebuia sa o tin in buzunar si sa fiu atent sa nu o pierd.
Va dati seama cat de mic eram eu, numa' grija de cheie nu am avut. Ca urmare snur cu tricolor si cheia de gat. Asta a fost argintie si patratoasa - URBIS.
Citeste mai departe...

Etichete: ,

luni, 28 martie 2011

Printul

Probabil il stiti pe extra talentatul fotbalist Cristea. Cel poreclit...Printul. Daca nu il stiti, va mai dau un detaliu - este iubitul celei mai tunate si plastifiate femei mondene Bianca BuzeDePlastilina.
Citeste mai departe...

Etichete: ,

joi, 24 martie 2011

Ticuri verbale

Sunt curios cum va descurcati voi cu ticurile verbale... Fiecare avem ticuri verbale mai mult sau mai putin enervante. Ticuri la moda, ticuri nervoase, ticuri enervante, ticuri inconstiente, ticuri constiente.

Citeste mai departe...

Etichete: ,

miercuri, 23 martie 2011

Romania si razboiul

Nu mai stiu exact cand...dar au inceput astia razboiul in Libia. Bine, mult spus razboi ca nu se bat unii cu altii ci unii...ii ataca pe altii.
In fine, detalii.
Citeste mai departe...

Etichete: , ,

Definitia femeii cu suflet mare

Femeia cu suflet mare e acea femeie care poate ierta barbatului orice, chiar daca el nu are nicio vina.

Etichete: ,

marți, 22 martie 2011

Imi e ciuda

De mic mi-a fost ciuda. Ii auzeam pe cei din jur povestid. Auzeam acasa povestid despre altii...si imi era ciuda.
Si acum imi e ciuda...mai ciuda ca atunci, pentru ca acum chiar mi-ar prinde bine.

Citeste mai departe...

Etichete: ,

duminică, 20 martie 2011

Emisiuni tv

Ba eu unu m-am saturat de emisiunile "mondene". Or'unde dau din telecomanda dau de happy hour sau acces direct sau mai stiu eu ce alte OTVisme. Pentru ca astea sunt OTVisme. O sa imi spuna toti ca "Ce ba ai telecomanda poti schimba"Citeste mai departe...

Etichete: ,

sâmbătă, 19 martie 2011

A pleca sau a nu pleca !

Cica sunt onorat sa preiau o leapsa de la cineva FaraNume. Si leapsa este defapt o intrebare a caror raspunsuri tre' sa le argumentez cum ma pricep eu mai bine. Pai hai sa vedem ce as face daca as fi pus sa aleg.

Citeste mai departe...

Etichete: ,

joi, 17 martie 2011

Eu vreau

Avand in vedere ca preasfintii acestei tari au inceput sa bese idei care apoi le caca ziua. Ma refer la zvonurile interzicerii zilelor de 1 si 8 martie...incepand de acum eu vreau asa :

Citeste mai departe...

Etichete: ,

luni, 14 martie 2011

Zaharul

Exista trei feluri de zahar.
Zahar normal.
Zahar cubulete si ....
Citeste mai departe...

Etichete: ,

duminică, 13 martie 2011

Nu inteleg

Ma uitam azi sa vad bruma de trafic ce o mai am de pe unde vine.
Si gasesc asta. am si o poza, in caz ca nu mai merge linkul. Pe langa faptul ca la acel link nu reusesc sa vad un articol ci doar acel fragment dintr-un comentariu care intr-adevar e de la mine...nu inteleg nimic. :) O fi de la boala.
Citeste mai departe...

Etichete: ,

joi, 3 martie 2011

Mostenire

Am primit de la Mitzabiciclista pe filiera Luka via Spioana o leapsa. E veche tema si din pacate nu am avut timp si stare sa mi-o fac. Pana m-am gandit eu ca ar fi bine sa duc misiunea la sfarsit s-a mai trezit si Marul Rosu, si ii multumesc, sa mi-o ofere gratis.
Leapsa e simpla : 10 lucruri care imi plac.
Citeste mai departe...

Etichete: ,

marți, 1 martie 2011

1 Martie

Inca nu sunt refacut complet...daca e sa fiu sincer nici nu simt ca ma voi reface complet curand. In fine.
Azi e 1 martie, a fost. Zi care imi e draga. Aduc flori sotiei, Mariei si mamei. Dar pe langa aceasta placere intervine o frustrare...sa ii zicem frustrare.Citeste mai departe...

Etichete: ,