This Page

has been moved to new address

Surpriza Polimedica

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: Surpriza Polimedica

vineri, 29 aprilie 2011

Surpriza Polimedica

Un zambet larg si idiotic se intinde pe fata mea. Bine, partea cu idiotic e permanenta indiferent de stare.
Acum aproape un an, am scris primul articol. Apoi am incercat sa ma fac cunoscut. Din cautare in cautare am ajuns pe Polimedia.

Aproximativ 200 zile in urma propuneam acolo, fara sa inteleg prea bine sistemul, primul articol. In curand acesta s-a publicat, moment in care am inteles care-i treaba cu traficul de pe Polimedia.
Va spun pe scurt - Luna Aprilie 2011 am atins si depasit 10000 de vizite, din care 5500 veniti de pe Polimedia. Imediat dupa se afla Google cu 1100 vizite. O diferenta putin cam inspaimantatoare. Restul de aproximativ 4000 sunt impartite relativ egal intre alte 10 - 15 surse ( sau referrals cum se zice ).

Aici nu voi face comentarii despre bounce rate sau mai stiu eu ce indicatori de performanta. Pentru mine e simplu - acolo exista o colectivitate, care te accepta si cu care socializezi, online, si care iti poate aduce un trafic important. Daca tii la tine pe blog acest trafic timp de 20 secunde sau 3 minute consider ca tine de ceea ce scrii si de cum scrii.

Acum cateva zile Mircea anunta ca saptamanal va fi intocmit un Top al blogurilor din Romania. Am citit atent ce explica el acolo...si am zis sa astept, ca mare lucru nu pot face in cateva zile.
E..azi veni surpriza. Ma vazui in acest top pe fix pozitia 3. Mai jos putin am lasat un screen shoot ca tare mi-a placut si cu putin noroc nu-l mai vad curand.

Editare tarzie pentru Pato - Am scris in nenumarate randuri ca nu ma pricep...ce am scris mai sus se vede in poza urmatoare. Daca ce am spus nu este egal cu poza...imi cer scuze...Textul nu il voi schimba.
Pup u






Etichete: ,

7 comentarii:

La 29 aprilie 2011 la 23:48 , Anonymous Pato Basil a spus...

Sincer nu stiu de unde ai ajuns tu la cifrele alea:( conform WTA de la tine pe blog in total pe luna aprilie 2011 ai avut 2132 de vizitatori unici, deci alea cu 10000, 5000 sunt fabulatii.
Si ca vizite domeniul meu ti-a trimis luna asta 18, iar polimedia 27. Eu ma aflu pe 4 si ea pe 2 dupa milogul, deci nici pe departe nu ti-a trimis comparabil cu datele expuse de tine. Iar google saracul ti-a trimis 56 de vizite! fa si tu un calcul logic... nu stiu de unde ai luat tu datele alea dar eu iti zic ca poate verifica oricine spusele mele fiindca statisticile tale sunt publice.

 
La 30 aprilie 2011 la 00:08 , Blogger Standdowncafe a spus...

E posibil cum zici.
Atat ca in cazul asta cineva trebuie sa imi axplice pozele adaugate...macar sa nu mai ba in seama statistica asta.

 
La 30 aprilie 2011 la 00:25 , Anonymous MeetTheSun a spus...

Bravo!
M-am gasit si eu pe la 57 ceea ce e mai bine decat ma asteptam :)
Se pare ca dupa atatea discutii despre Fain, Mircea s-a gandit sa ne faca un recesamant sub forma de top cadou :)

 
La 30 aprilie 2011 la 00:30 , Blogger Standdowncafe a spus...

Daca tu esti mai bine decat te asteptai..eu ce sa mai zic? :)

 
La 30 aprilie 2011 la 12:05 , Anonymous Bogdan a spus...

Ce-ti arata blogspot la stats reprezinta numarul de pagini vizitate, nu numarul de vizitatori. De aici si confuzia generata

 
La 30 aprilie 2011 la 13:28 , Anonymous carbonaru a spus...

Nu te amagi sa crezi ca traficul de pe Polimedia e trafic. Asa credeam si eu la inceput, pana mi-am dat seama ce vrajeala e. Cea mai mare parte e aiureala. Nu ai observat ca, la atat trafic, nu comenteaza aproape nimeni de pe acolo (doar Mircea Popescu si 1-2 oameni, maxim) Ia da un search pe Google cu Polimedia robotzei, Polimedia roboti, Fain trafic fals sau altceva asemanator.

Parerea mea e ca ar trebui sa te orientezi spre alte moduri de a face trafic. Trafic real. Daca vrei sfaturi, te ajut cu placere cu ce stiu si eu. Stii unde sa gasesti adresa mea, daca e. Nu te baza pe Fain, ca e degeaba. Vei trai cu impresia ca ai trafic, dar de fapt nu va fi adevarat.

 
La 30 aprilie 2011 la 15:56 , Blogger Standdowncafe a spus...

Bogdan, bine ai venit si multam de clarificari.
Treaba o pot spune altfel. 50% din vizualizari vin de pe Polimeda

Carbonare Multam de sfat si negresit te voi agita cu intrebari. Atat sa imi fac timp...

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire