This Page

has been moved to new address

Stand Down Cafe

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Stand Down Cafe: noiembrie 2010

duminică, 28 noiembrie 2010

Ionica si planetara

Dupa ce Ionica si elasticul au facut cunostiinta, acesta s-a hotarat sa fie mult mai atent. Acestea fiind spuse, iesirile lui afara si tot ce insemna joaca se faceau alaturi de Paul. Paul un tip inalt, dar cand discutam de Ionica putem spune foarteee inalt. Un tip cu capul pe umeri peste care daduse caruta...Zis si facut.
Citeste mai departe...

Etichete: , , ,

luni, 22 noiembrie 2010

Doctori

Urma sa plec la mare, prima mea iesire la mare fara parinti. Cu aproximativ 3 saptamani inainte de marele eveniment o durere de burta incredibila m-a tintuit in pat...nu puteam manca, nu puteam fuma nu puteam face nimic. Eram alb ca varul...avem frisoane. Citeste mai departe...

Etichete: , ,

duminică, 21 noiembrie 2010

Am un amic...

Noi, romanii avem o boala : Boala stransului de lucruri inutile. Drept urmare vei gasi in toate casele, dosite lucruri despre care daca ii intrebi pe proprietari iti vor spune "poate o sa am nevoie candva." In afara de maruntisurile gasite gen piulite, pixuri frumoase sau mai stiu eu ce...sa va zic.
Citeste mai departe...

Etichete: , , ,

Mai in gluma, mai in serios

Inital am zambit ironic...dar parca nu suna tocmai rau. Ne plangem toti de banci ca sunt camatari cu acte in regula si ca ne jecmanesc. Poate ar fi bine intr-o dimineata sa folosim sloganul Let's do it Romania cu alt scop. Se pare ca in Europa deja exista o data la care toti oamenii sunt indemnati sa se trezeasca sa mearga la banca sa isi retraga depozitele.
Este notata ca fiind 7 decembrie, ziua falimentului bancar.
Stii ce? Let's do it Romania !!

Etichete: , , ,

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

I love this song


Il ascult in masina. Sunt zile cand entuziasmul cade sub limita de alerta, iar aceasta melodie e ca un drog. Cel mai mult imi place sa o ascult cand conduc, noaptea cu geamurile deschise maxim, cu volumul maxim suportabil si cu pedala la podea... Va sfatuiesc sa aveti rabdare sa o ascultati

Etichete: , , ,

joi, 18 noiembrie 2010

Amintiri din copilarie

Textul nu imi apartine. Il citesc de fiecare data cand simt nevoia de copilarie.
Daca cineva isi recunoaste textul, pentru ca nu mai stiu de unde il am, il rog sa ma scuze.
Citeste mai departe...

Etichete: , , , ,

Incredibil

Ba nene...am pe una in lista de messenger , m-a innebunit de cap.
Nu cred ca are ocupatie. Toata ziua primesc mesaje, bineinteles sunt mass, "cine da un vot, returnezzz, hai ca va ajut si eu" , "cine are ippp dinamiccc, ca vad ca se poarta...sa castig si eu ..", " cine stie cine a castigat concursul ....?"Citeste mai departe...

Etichete: , , ,

marți, 16 noiembrie 2010

Ionica si elasticul

Si-a revenit Ionica al meu dupa cele doua plonjoane, mai ales dupa cel facut sa recupereze Cubul
Dupa cum stiti cand eram mici erau jocuri de baieti, jocuri de fete...si acele jocuri mixte cum ar fi Flori, fete, si baieti sau Ratele si vanatorii sau...Elasticul. Cel din urma era mixt doar cand noi, baietii, nu reuseam sa incropim cele doua echipe necesare de o miuta.
Era vara, si datorita caldurii elasticul nu era tinut de doi oameni ci era legat de gard. Ajunsesem la incercarea de a sarit peste elastic, acesta fiind legat cat mai sus. Ionica nu era cu noi...
Citeste mai departe...

Etichete: , , ,

duminică, 14 noiembrie 2010

De ce...?

De ce spunem intredeschis si nu spunem intreinchis?
De ce spunem o plaja de valori si nu spunem un tapsan de valori, sau un deal de valori, poate o movilita...?
De ce spunem Da cand raspundem la telefon, fara sa ni se fi pus vreo intrebare ?
De ce spunem ca i-am incercuit si nu spunem impatratit?
De ce Sephora nu e denumirea unei igrasii?
De ce ne spalam pe maini dupa ce mergem la toaleta ? Ca doar nu ne picuram in palme... Eu ma spal inainte...e mai bine sa nu pun mana murdara pe acolo ;)
De ce unii se uita in toaleta inainte sa traga apa? Fac un studiu?
De ce se supara ele cand gasesc colacul de toaleta ridicat ?...eu nu ma supar cand il gasesc lasat...Daca era anormal sa fie ridicat nu ai fi avut aceasta optiune...
De ce exista hartine igienica cu parfum?
De ce usile de la toaletele publice nu sunt pana jos?

Etichete: , , ,

vineri, 12 noiembrie 2010

Raspunsul corect

Probabil o sa recunoasteti reclama..e la un parizer ceva.
"-Unde esti?"
"-Mananc!"

"-Dar tu?"
"-Si eu!"
Eu as fi continuat-o altfel , pe sistemul raspunsul tau e corect, dar la alta intrebare...
"-Ce faci?"
"-In padure!"
Asta e la fel cu ...
"-Ce zi e azi?"
"- 12 "
"-Daca te intrebam ce data e...imi raspundeai Vineri?"
Voi fi iar misogin si arogant...e tipic feminin dialogul din reclama...

Etichete: , ,

joi, 11 noiembrie 2010

Definitia omului bun

Un om bun este omul care poate face mult rau dar nu o face...

Etichete: , ,

miercuri, 10 noiembrie 2010

Ionica si cubul

Nu mult dupa ce a planat spre terenul de fotbal, asa cum v-am povestit la ultima intalnire , tipand Deseeeeneeee, Ionica se intoarce.
E vara si se juca pe balconul apartamentului sau cu un cub. Un cub din acela mare si rosu care daca nu ma insel are cifre pe laturi...un fel de zar mare. Nu era singur. Era el cu doi verisori mai mici.
Citeste mai departe...

Etichete: , ,

Leapsa

Cica mi-am luat o leapsa de la asta micu Carbonaru...
1. Esti intr-o situatie unde drepturile individului nu exista. Trebuie sa alegi intre Umilinta si Bataie. Tu ce alegi si de ce?
Eu as alege "intre"...probabil e momentul in care cineva sta pe ganduri sa te umileasca sau sa te bata...
2. 3+4= 5 este posibil?
Cred ca in lumea lor, a femeilor, e foarte posibil...misoginul de mine
Citeste mai departe...

Etichete: ,

Vorbe...in Taxi

Sunt oameni carora le place al naibi de mult sa se auda vorbind...si nu ma refer la femei...ele sunt din alt film, alte specii.
Dimineata de iarna, 5 juma', fara cafea bauta , in drum spre un loc de munca plictisitor. Opresc un taxi. La ora aia sa mergi cu autobuzu' e pedeapsa curata.Citeste mai departe...

Etichete: , ,

luni, 8 noiembrie 2010

Biscuiti

Eram in Costinesti. Cred ca prin vacata intre clasele X si XI. Pe vremea acea inca existau casutele de lemn de pe langa lac.
Ne intorceam din discoteca. Eram multi, in jur de 35 de insi...chercheliti bine. Cu toate astea ceea ce am vazut nu era imaginatie, halucinatie sau abur de vodka.
Intr-o casuta...doi baieti se distrau - unul vomita pe perete, iar celalat tapeta in urma lui cu biscuiti...mai era inca unu...statea in patul celalat si le spunea daca opera de arta e dreapta...Mai pune unu in stanga...da-l putin mai sus. Nu asa sus bai berbecule ca nu poate ala vomita acolo...

Etichete: , ,

miercuri, 3 noiembrie 2010

Peste la cuptor...

Am fost la masa...am halit un peste la cuptor. Intr-adevar a lipsit paharul de vin pentru ca la munca nu ne permitem, dar a fost suficient...pentru vreo 30 minute cand mi s-a facut foame.
Replica in jurul meu a fost uluitoare.
"Aaaa pai nu stiai? De la peste ti se face foame"
Cum vine asta?...nu e ca si cum as fi inghitit peste ala viu si el a inceput sa haleasca tot ce mai avea eu prin stomac...eu l-am mancat gatit...era gatit...se numea ca am mancat un fel de mancare...cum ti se poate face foame de la un fel de mancare..? Hai sa facem o lista cu mancarurile din care te saturi..si cu cele care mai bine nu le mananci ca mai rau iti faci...

Etichete: , ,

Ionica si desenele animate

Exista, e printre noi, i se spune Ionica...
Din pacate, dupa ce in copilarie ne-am mancat zilele unu altuia, acum nu mai stiu pe unde isi petrece ghinionul. Ce vremuri...megeam pe strada linistit cu el, daca trebuia sa calce masina pe cineva...pe el l-ar fi calcat...Acum..nu prea ma mai simt in siguranta fara el.
Parca tot ghinionul din lume se stransese la el...
Dar sa va zic!
Citeste mai departe...

Etichete: , , ,